Ikku tuli yöksi ja perinteitä noudattaen leivoimme ;----------------)

Tällä kertaa kyllä suolaista ;;---------DDD

Pizzakiekot :

n. 20 kpl

3 levyä valmista rahkavoitaikinaa

Täyte:

1 pieni sipuli

1 rkl Öljyä

75 - 100 g Kinkkua tai muuta lihaa ( Käytimme valmis Lihapullia , Voin suositella !!)

3 dl juustoraastetta

Mausteita oman maun mukaan esim. Mustapippuria, basilikaa, suolaa ynm.

 

1. Kauli rahkavoitaikina yhdeksi isoksi levyksi ( n. 20x40 )

2. Hienonna sipuli ja kuullota se paistinpannulla (korkeareunaisella) kuumassa öljyssä. Lisää mausteet, kinkku tai valitsemasi liha ja jätä jälkilämmölle

3. Levitä ketsuppia taikinan päälle ja levitä sen päälle seos (2.) ja juustoraaste.

4. Kääri levy kevyesti rullalle ja leikkaa / \ / \ <--- muotoisiksi paloiksi. Nosta kiekot pellille 'kallelleen' ja paina hieman keskeltä. Kypsennä 225 asteessa 12-15 minuuttia

Ohje on Köksän kirjastani. Hyviä herkuttelu hetkiä !